2012-04-27
 18:18:59

Provjobbat -

Ja och idag ringde klockan 06:30 och då var det bara att stiga upp och gå upp och göra sig iordning för idag har jag provjobbat! :) Och det gick hur bra som helst!!! Och dagen gick gör fort! Det har varit jättemcyket folk hela dagen och f´varit fullt upp. Känner att nu är jag super trött och försöker att bearbeta alla nya saker jag ska lära mig och komma ihåg! Men det ska jag allt klara! :)


/
S
2012-04-27
 18:10:36

Överby -

Ja igår blev det först en sväng till Anna då hon skulle passa Vincent idag och hon har inte träffat honom på ett tag så åkte dit en sväng igår på förmiddagen. Det gick skit bra Vincent är ju hur lätt som helst. Skulle nog kunna lämna han till vem som helst bara han blir road! :) Sedan åkte vi en sväng till överby där vi mötte upp Amanda och Emilia även Kine och Eline var med! Det var trevligt! :) Blev en hel dag där åkte hem strax före 18. Och väl hemma var det bara att plocka upp varorna och sedan lägga lilleman sen var klockan så mcyket så då var det dax för sängen.

/
S
2012-04-25
 20:05:23

Fika, hjulbyte -

Ja idag gick vi upp och kl 10 åkte vi till Sofia Karlsson och där var Emelie och Rasmus så vi fikade och snacka massa skit! :) Sedan Åkte jag till bäckefors skola och hämtade min lillasyster! :) Hon blev så glad när jag kom och alla hennes skolkompisar var intresserade av Vincent och ställde ungefär 100 frågor på en och samma gång;) haha

Sedan bar det hem till pappa och Malin där fick man först lunch som var ficksgratäng som var super god! Sedan blev det en glassbåt på det. Gick och la Vincent en stund så han sov i 1 1/2H sedan blev kl 16, då kom pappa hem ifrån jobbet och han skulle hjälpa mig med att byta till sommardäck så det fixade vi med. Fick även middag innan jag åkte. Var skit gott! åt så jag sprack tror jag var sjukt gott! Fick marineradfläskfile med couscous och grekiskyoghurt! hur gott som helst! Det roliga är att Malin har börjat en bantnings kur och då fick man äta detta. Inga konstigheter med maten utan "vanlig" husman kan man säga! Tycker detta är en av dom bästa metoderna där man äter ordentlig och bra mat utan att svälta sig och kombinerar detta med motion.
Kankse skulle prova med det? Verkade inte vara så avancerat som det kan bli. Dock så är ju socker uteslutet!!


/
S



Vincent och Lillasyster Ida♥
2012-04-24
 21:09:44

Träningspass-

Ja det kan man säga att det var när jag var med Nellie på ridkolan. Men skönt efteråt känns det! Dom börjar ju trava mer och mer nu för varje gång så snart springer man en bra bit! haha kanske skulle satsa på karolineloppet? :P haha nee men ska försöka att gå ner till simhallen en gång i veckan och simma minst 40längder, Hoppas jag kan göra det! :) För det är bra träning.

Vincent ligger nu utslagen i soffan och jag hoppas han kan komma till so nu och somna!

Vi var även och kollade på dom små kattungarna! Gud vad söta dom är! :) Det roliga är att det är samma pappa som till min katt Sven och kattungarna är så lika dom 4-5 andra kullarna. Det sjuka är att det har varit samma pappa till alla kullar som hon fått och dom blir så lika varje gång! :)

/
S


Här är sötnosarna!
2012-04-24
 15:39:56

Så skönt -

Fy vad skönt det var och få bort trollhåret!! Nu är håret mycket finare och jämnt!
Och givetvis så var det skönt att bada också. Vincent var så duktig! Och det är helt otroligt att dom förstår så mycket och härmar precis så man gör! :) Min prins det! :)

/
S



2012-04-24
 10:35:31

Klippning-

Ja idag ska jag äntligen få klippa mig! Har fått tummen ur och beställt en tid. Var typ 10 månadersen jag klippte mig :P haha Sedan är det raka vägen till babysimmet och sen hem vila lite och sen blir det ett litet "springpass" då jag ska med till ridskolan och leda häst! :) efter det så blir det nog en sväng till svärmor och ta kort på kattungarna som kom till världen igår! Ingen som vill ha?

Kalopsen igår blev det inget av den åkte in i kylskåpet och det får bli dagens middag istället! :)

/
S
2012-04-23
 16:58:08

Kalops -

Ja igår var det som sagt en lugnt dag.
Idag har det varit en lugn dag också, Var på arbetsintervju igen idag på förmiddagen, och på fredag ska jag provjobba:) Hoppas det kan bli något!! förhoppningsvis så kan jag få ett vick på 1 1/2 år på 100% !:) Så hoppas att det går bra nu när jag ska provjobba!

/
S
2012-04-22
 15:54:00

Verkstad -

Ja igår gjorde jag och Vincent inte så mycket, Andreas var i verkstaden och bytte pedalställ på bilen. Så vi åkte dit en sväng och sedan åkte vi till Vincent farmor, farfar och faster. Var där en bra stund och sedan hem och började laga mat. Så det blev potatisgratäng med kassler i. Och till dessert blev det chokladpudding med grädde:) Det satt fint vill jag lova!:)

Idag har det varit skit lugnt Vincent och Andreas somnade kl 12 och jag somnade någon gång efter 13 sedan vaknade jag och Vincent kl 14:30 så det var fint med en lite tupplur! :)
Nu ska jag snart börja med maten. Idag blir det pannbiff med pressadpotatis och gräddsås :) med lingon också!


/
S
2012-04-21
 10:29:12

Tacos mys -

Det blev det igår kväll! :) Amanda, Tony och lilla Emilia kom hit en sväng igår kväll. Det blev tacos och massa skvaller som vanligt ;) Lite tjöt om böda också! :) vill ha sommar nu! Och lilla Emilia blir bara större och större för varje gång! helt sjukt! Och Vincent va så snäll igår mot henne när hon gnällde lite så gav han henne hans kex och kollade på henne! Sötunge!
Nu på morgonen så har jag plockat iordning lite kört igång diskmaskinen och plockat.
Vet inte riktigt vad som hände mer idag Andreas är och byter pedalstället på bilen då det gick av för några månadersen och är bara lagat provisoriskt. Det är ju inte så bra att när man kopplar så tänder sig bromsljuset? Det kan ju faktist orsaka en olycka om man har otur!

/
S
2012-04-20
 15:50:21

Målat -

Ja idag fick jag och Andreas ett ryck och rev upp en bit av golvet uppe vi lagt in för det blev inte bra på ett ställe så vi fixade till det. Sedan tog Andreas bort fodrerna runt dörrarna förutom på 2 ställen för där målade vi om istället! Så det gjorde jag. Hoppas vi kan få in fönstrena på övervåningen snart! :)


/
S
2012-04-20
 10:41:24

Fräckis -

En kvinna drar med sig en man hem från krogen och de hamnar direkt i säng. De börjar med missionären och killen drar på och ger henne vad hon tål rätt bra, när mannen plötsligt bara stelnar till och ser helt död ut i ögonen…

Gick de nu, undrade hon, men efter bara fem sekunder sätter han igång för fullt igen, för att plötsligt bara stanna upp igen och stelna till med helt död blick…

Men, tänker hon, vad händer? när han plötsligt drar på farten igen och samma visa efter ett tag. Han stelnar till med död blick. Nu kan hon inte hålla sig längre.

- Vad håller du på med, frågar hon?

- Något jag lärt mig på YouTube, svarar han. Det kallas ”Buffrar”…



/
S
2012-04-20
 10:32:50

Nu går vi -

Nu går mitt lilla hjärta! :) Det började igår då han helt plötslige släppte och gick typ 5-8 steg och släppte igen och gick lika långt! Och så gjorde han hela kvällen igår. Han gör även så idag så nu har han väl äntligen kommit på att han kan gå:)

/
S
2012-04-19
 20:05:23

Brand -

Ja det kunde slutat riktigt illa! Min sambo skulle sota vår pelletspanna och han gjorde det och startade den igen. Jag skulle gå ner och sätta på en tvättmaskin och känner då att det luktar lite bränt men tänker det är nog för att han precis tänt pannan. Men kollar försäkerhets skull flaskan med vatten som är en "säkerhetsanordning" på pannan och ser då att den är tom. Jag tar med mig tvättmedelsfacket för det skulle rengöras upp. Säger då till sambon att -" Du ska vattenflaskan vara tom på pannan"? - "Nej det ska den inte", Han går då ner och kollar till den. Och det var inte som det skulle heller där!! Det var ett galler som hade hamnat fel så pelletsen ramlade ned. Det kan resultera i att pannan fortsätter att mata pellets hela tiden för den förstår inte att det räcker och när det sker så brinner det mer än det ska och det kan göra att en brand uppstår. Som tur var skedde inte detta!

/
S
2012-04-19
 13:42:52

Toppen -

Idag vaknade Vincent med toppen humör! :) Han somnade  igår vid 20:00 och vakna vid 8:30 och var super glad han skrattade och ville ligga och gosa så vi låg kvar en bra stund i sängen.
Sedan blev det frukost och jag fick ett ryck och storstädade ungnen! Det gör man inte allt för ofta! Ska ta ovh vika tvätten och slänga i en i maskinen också. Hade tänkt att vi skulle gå ut en sväng men det är så nedras kallt ute eller a det blåser och är mulet så regnet kommer väl snart.

/
S
2012-04-18
 13:28:23

Vincent -

Igår så satt jag och plutten i soffan och busa. Så skakade jag på huvudet fram och tillbaka då härmar lillfisen mig, Det såg så sött ut! haha Han har blivit så mysig när han är lite trött eller bara vill gosa så kryper han upp och sätter sig hos mig och gosar! Hur underbart är inte det!
Sedan så står han i fotöljen och spanar ut om han ser något/någon. Han har även börjat att gå typ 1,2 steg själv. Han går ifrån soffbordet till fotöljen eller tvärt om. Men det är bara när han inte tänker på det för jag och Andreas försökte igår att han skulle ta ett steg emellan oss men det gick han inte med på, utan sätte sig ner och kröp istället! haha sötonge.



Nöjd liten kille!



/
S
2012-04-18
 13:26:40

Grinig-

Ja det är precis vad Vincent är! Han bara gnyr och gnäller och blir helt hysterisk när han inte får som han vill! Ni som inte har barn vet inte hur psykiskt jobbigt det är! För det tar på en grymt mycket! Funderar på om det kan vara lite tänder på g? Sedan är det nog lite trots med.
Har fått städat lite idag och tvättmaskinen snurrar på som vanligt! ;)
Är sjukt sugen på cesarsallad men vet inte ifall jag orkar gå till affären för det? Men det hade varit sjukt gott!
Även lite god fruktsallad hade inte suttit fel! Får nog bli affären iaf! :) Haha

/
S
2012-04-17
 16:53:52

Utslagen -

Idag var det babysim kurs nr 2. Och jag Tror Vincent svalde typ halva polen! haha, Så nu ligger han som en utslagen hjälte i soffan och sover. Jag har precis ätit mat soppa fick det bli går så sjukt snabbt att svänga ihop och är skit gott att äta också! :)

Återigen har tvätthögen väx så håller på att utrota den! Synd att man inte har fler tvättställningar för den blir ju full på en tvättmaskin.

/
S


Vincent 6 månader
2012-04-17
 10:49:11

Alcatraz -

Fy fasen vilken bra serie!! Och grymt irriterad är jag med då boxer inte spelade in avsnittet igår! :( Som tur är kan man ju se det på tv4play! :)

Igår blev det inte många knop gjorda! Vincent sov i 2 omgångar ca 3,5h ihop och det är ovanligt! Jag var med och sov en sväng jag med! Det tar på en att vara borta trots att man bara tagit det lugnt!

Vincent har börjat att ta av sig sockarna sen går han runt med som lite eller som han gjorde nu såg jag! Gömmer dom i tevebänken inte konstigt att jag inte hittar 2st likadana sockar.

/
S
2012-04-16
 20:19:57

Slapp dag-

Idag ahr det inte blivit många knop gjorda! både jag och Vincent har varit trötta så det har varit soffläge hela dagen.
Idag fyllde ju älskling år så jag och Vincent gick ner och hämtade "frukost" (en kaka med ett ljus i) ;) och en paket!
Och gick upp och sjöng för honom! Det uppskattade han!

Nu ska vi snart gå till sängs och kolla på Alcatraz! :)

/
S
2012-04-16
 12:06:42

Vann spa-

Ja det har varit fullt upp hela helgen! Först på fredagen så hade vi ju kalas hela dagen typ! Det var inte en lugn stund på hela dagen. Eftersom att vi blir ganska många om alla ska komma samtidigt så fick man komma när man ville efter kl 12 så det strömmade in folk hela dagen.
Sedan på kvällen kl21:00 checkade jag in för natten dö trött kl ringde 6 och jag var helt medvetslös så sov till 7 då gick jag upp packade väskan och sedan väckte Vincent! För jag och Andreas skulle till Vann spa med Andreas jobb så där har vi varit hela lördagen och söndagen. Skit skönt var det att bara vara och hotelet var fint.

Vincent är hel nöjd över sitt kalas med många fina presenter! Han var så trött plus att han var jätte dålig av sprutan!

/
S
2012-04-12
 13:29:09

Semester -

I förgår bokade jag 10dagar semester:) Vi ska åka med Amanda och Tony + många fler till böda sand camping! :)
Så det ska bli skönt! :) Måste lösa pass av häst och pass av katter bara! Men det fixar sig nog :)
Hoppas på det blir kanon väder! :)

/
S
2012-04-12
 13:26:58

Marängtårta -

BVC gick skit bra!! Han är så duktigt!
Han hade gått upp mycket bättre nu så nu vägen han 10380gram och var 78cm lång.
Sist när vi var på bvc så började hans vikt kurva gå ner men nu låg den precis vid medel :) alla kurvor ligger ganska lika :) BVC-sköterskan tyckte inte att det var så konstigt att den gick lite neråt heller för han är ju så himla aktiv!
Sprutorna gick super bra! Han fatta inte först men sedan gjort det ont och han började gråta:( Hoppas inte att han får så mycket feber sen bara.

Nu håller jag på att göra botten till maräng tårtan! :) Sedan ska jag göra botten till smörgåstårtanx2. Och ska även hinna med och åka och handla också men det kan jag inte göra förens efter kl17, då Andreas ska möta upp mig så ska han gå med och handla. Inte så lätt med en 1åring och handla ensam i affärer vill jag lova speciellet inte när han vägrar att sitta still:)


/
S
2012-04-12
 10:14:47

BVC -

Japp snart ska vi gå bort till BVC! Usch plutten ska få sina sprutor, hoppas inte att han får feber av dom bara!
Det känner jag att då skulle jag inte hinna med nått men sist fick han ju det och skit ont i benen!! :(

Måste även ha tag på en hushållsassisten då min handled fortfarande gör ont när jag tar i och när jag ansträngt mig så kommer väl bli handikappad om jag måste veva ihop smeten själv.

Ne nu måste jag dra mig! hejhej

/
S
2012-04-11
 21:38:12

Förberedelser -

Ja idag har jag påbörjat förberedelserna inför kalaset på fredag :) Städat typ hela huset och även bakat lite här på kvällskvisten! Han med att göra kärleksmums, kolakakor, och en tårtbotten som sedan ska bli en gräddtårta med jordgubbar. Det blir kalas även för Andreas eftersom han fyller på måndag.
Imorgon blir det en dag med fullt upp! Först ska vi till BVC kl 10:40 sedan så måste jag baka bröd till smörgåstårtorna sedan måste jag även iväg och handla allt som ska handlas, sedan lägga emellan alla tårtor, göra botten till marängtårtan och städa och fixa det sista. Måste även åka och köpa lite fler teskedar eftersom dom verkar fått fötter och gått någon annan stans än i min bestiklåda! haha

Förövrigt så har Vincent haft en toppen dag verkar det som. Han har ätit tårta och härjat hela dagen!


/
S
2012-04-11
 12:06:58

Liten blir stor -

Idag fyller världens bästa kille 1år!!!







Har idag insett att ett helt år har gått alldeles för fort!!



/
S
2012-04-10
 12:25:09

Påsk -

Påsken har varit fullt upp fast ändå inte, vet inte vart denna långa helg tagit vägen eller vad vi gjort. I söndags så var det påskmiddag iaf och mitt under denna ställde sig Vincent upp och GICK!!! Han gick typ 8 steg sedan tog han tag i en stol och gick sedan lika många steg till. Detta gjorde han ett par gången under dagen! :) LYCKA!!
Sedan på kvällen åkte vi till Amanda och Tony och grillade vi sov även där.
På måndagen så åt vi frukost sedan fick vi tyvärr åka hem:( Var hemma vi kankse 12:30 Andreas åkte direkt till verkstaden och fixade iordning 945:an till bes. Och jag plockade lite här hemma och fixade.

/
S
2012-04-07
 14:23:28

Glad Påsk -


Påskgubben Vincent!

/
S
2012-04-07
 14:21:22

Långfredag -

Igår var det en lugnt fredag. Vi gjorde inte något speciellet var bara hemma och tog det lugnt. På kvällen så hämtade jag Andreas och sedan körde vi in hans morbror till Mellerud. Väl hemma så gjorde vi biffar som man sedan tar och lägger i ett pitabröd med sås, grönsaker och massa annat gott! Sedan var det mat koma och sängen. kl 01,15 ringde Andreas morbror då var det bara att gå upp och köra hem honom. Sen vill jag lova att sängen var väldigt skön när jag kom tillbaka!! :)

/
S
2012-04-06
 11:32:14

Snö -

Ja nu sitter jag här framför datorn och orkar inte äns kolla ut för där fallen snön! :( Fy fasen säger jag bara trodde vi inte skulle få mer snö men där trodde jag fel! :P
Igår va vi hos farmor och var hon var mycket piggare så det var skönt att se att det gått lite framåt! :)

Nu har vi tänt i kaminen för det var lite kallt här inne! Men med brasen blir det en sån skön värme i huset :) Mysigt!

Idag blir det lugnt ska inte göra så mycket får väl göra färdigt påsk breven och tvätta lite och pyssla här hemma.
Andreas håller på att lägga klart golvet uppe och förhoppningsvis så sätter han upp listerna också kankse kan slipa lite på trappen så vi kan få målat den någon gång!

/
S
2012-04-05
 11:57:49

Kallt -

Ja återigen börjar dagen med minus! Kan det inte bli sommarn NU! :) Jaja den kommer väl den med snart.
Vi ska snart ta på oss och åka till Märtha en sväng och fika. Sedan i eftermiddag ska jag till farmor och hälsa på henne.

Kan förövrigt meddela er om att Vincent är gött trotsigt! Så fort man ska lyfta honom bort från något han inte får ha eller får göra eller det helt enkelt inte passar honom, Så slänger han sig handlöst bakåt och blir som en "mask" och vet inte hur många gånger det är nära på att tappa honom:/ Och sedan lägger han sig och grinar och kollar på en " mamma det är så synd om mig". Ja det ger väl med sig det också någon gång!


Hoppas att nu efter påsk att jag och Emma kan träffas var alldeles för längesen :)

/
S


2012-04-04
 20:47:18

Anmälan! LÄS! -

Kom in på denna länken via facebook och jag tycker verkligen att ALLA borde läsa detta! Hur folk kan få bete sig såhär och att ingen vågat ta stegt att göra nått åt det! Svaga jävlar!!! och en stor ELOGE för er som tagit modet till fånga och faktist gör nått åt det! För såhär får man bara inte göra!

http://mammawendela.blogg.se/2012/april/jag-har-gatt-ut-i-media.html


/
S
2012-04-04
 18:55:24

Omoget -

Tänkte ta upp det här med att bete sig vuxet.
Har hört både det ena och andra, och jag kan inte förstå att folk inte kan bete sig bland andra människor och inte acceptera att man faktist har andra saker att göra.
Jag tycker att när man har kommit in i "vuxenlivet" så finns det faktist oskrivna regler. Man ska kunna föra sig bland folk och veta när man ska säga något och när man faktist löser situatuionen genom att knipa käft rent ut sagt!

Även detta med kompisar/nära vänner/vänninor ja rubbet man ska inte behöva prata med "riktiga" vänner dagligen i flera timmar bara för att man är kompisar. Det ska kunna gå en dag eller betyligt mer utan att man pratar och när man väl gör det så är det som vanligt och inte att man är sur över att den ena eller andra inte ringt!
Hur omoget är inte det??!!
Nu är man faktist vuxen och man har andra saker att göra, Man har faktist ett riktigt LIV med familj.
Visst inkluderar man vännerna men en Äkta vänn är en vänn man kan ringa när man vill, vilken tidpunkt som helst på dyngnet och du vet att vad som än händer så står den här personen vid din sida. Den blir inte sur om du inte ringer varje dag eller att du kankse inte kan komma när exempel den ska ha kalas o.s.v. Man kan faktist ha andra saker att göra och det vet en "äkta" vänn. En "äkta" vän vet också att familjen går först oavsett men att dom finns där. Missförstå mig inte men alla med familj förstår nog :)

Och kan dra ett exempel att bli sur på varanda för att man inte kan komma just då när det passar den andre utan säger till den att "Ne men vi blir nog lite sena för vi hinner nog inte till.. " Det är väl absolut inget att bli sur över? Det finns ju flera dagar att välja på?! Eller blir man en timme sen är väl det helt okey? Man kan ju inte rätta sitt liv efter andra utan man måste ju försöka hitta en kombination som passar båda?

Jag och en av mina närmaste vänner Emma, Vi pratar inte varje dag men vi pratar ofta! Men varken hon eller jag blir sura om ingen ringt på någon dag. Eller jag blir inte sur på Emma för att hon säger till mig "Du jag får lägga på jag får ta Casper, Jag ringer dig imorgon Hej " Och sen ringer inte hon dagen efter inte fan blir jag sur på henne då för att hon inte ringt mig! För vi vet vart vi har varanda och att man måste prioritera!

Även Amanda och jag det kan gå en vecka utan att vi pratar men inte blir jag sur på henne för det! När vi pratar är allt precis som vanligt och ingen är sur på någon för att vi inte pratat. Vi har bara ännu mer att prata om! :) 

Sen det här med att "frysa" ut någon med att inte fråga om den vill följa med på något är så jävla elakt rent ut sagt! Jag drar ett exempel Jag och "Elin" ska åka till stan och jag vet att "Berit" sitter hemma men vi frgåar inte henne utan åker utan henne. Det är att frysa ut någon! Eller att man gör saker med bara en av sina "vänner" hela tiden och skiter rent ut sagt i dom andra det är att frysa ut någon även fast man kanske inte tänker på det men det är mobbning!
Man kankse inte frågar för att man vet att personen inte kan ändå men man frågar ändå när man är vänner!! För det är sådana saker som betyder i ett "vänskapsförhållande".

Man behöver inte prata med sina närmaste vänner varje dag för att ha kvar dom!
En bästavänn står bredvid dig vad som än händer, och man märker vilka som kör sitt "spel" men jag säger bara en sak!
Det kommer bara att bita er tillbaka i RÖVEN när ni kommer att stå där ensamma och ine att varför bettedde jag mig så omoget!!


Något av det värsta är när man håller på på detta sätter och blir sur för inget! Sådana vänner kommer men dom gå lika fort!

Vi kallar dom "energislukarna"! Dom bara tar och tar men aldrig ger igen.

Jag skulle vilja umgås med mina vänner varje dag men jag får inte tiden till att räcka till! Men jag gör så gott jag kan och jag hoppas att dom förstår!♥


/
S


Amanda & Jag för x antal år sen! Haha



Min fina vänn Emma med dåligt Hemkört! Haha


Jag har också varit omgogen en gång i tiden så det går alltid att förändras!






2012-04-04
 18:49:17

Manda och Emilia :) -

Ja idag på morgonen kom Sofia Karlsson till mig och lämnade hennes hund som jag skulle ha medans hon jobbade, :) hon jobbar ju i mellerud och jag går hemma så jag kan ju lika gärna ha henne hos mig istället för att hon ska vara själv! Så vi tog en liten promenad och sedan kasta lite pinne. Under tiden fick jag ett sms av min vän Amanda :) Och hon sa att hon och Emilia skulle komma så det gjode dom vi gick enn liten längre promenad sofia kom och hämtade Mitzy sedan åkte vi till bloms och kollade kläder Amanda hitta lite till Emilia och jag gick mest runt och va bebisjuk av alla fina kläder! Hahah. Sedan åt vi lite mat(sallad) igen ;) och sen var dom tvugna till att åka hem :(
Vincent har hållt igång hela dagen och var sjukt trött efter att dom åkt så han tog en powernap och jag kolla BB. :)

/
S




Sötungarna ♥
2012-04-03
 20:29:47

Hö -

Ja idag gick vi upp och åkte iväg och hämtade hö på förmiddagen, Snälla Märtha åkte med och hjälpte till! :) Sedan åkte vi en sväng till Bloms, gud vad fina kläder dom fått in!!! Och till tjej fy vad bebis sjuk jag blev med alla dessa söta små rosa klänningarna och kjolar och jösses! Så fick skynda mig därifrån, Haha. dom hade även jättefina kläder till pojk också var ett tag sen dom hade något som var nått att ha men nu hade dom fått in:)
Sedan åkte vi till ica och handlade lite mat och gjode sedan kycklingsallad till mat, åt så jag sprack nästan, sedan var det dags för Märtha att åka hem:(

Imorgon vet jag inte vad som händer? Min vän Amdanda pratade om att hon skulle komma:) Men vi får väl se imorgon! :)

Till helgen är det ju Elmia men vet ej om vi ska åka dit, vi har ju ingen som kan ta Vincent. Men vi får se:)

Ska försöka ta mig en liten promenad imorgon. Och även tvätta lite till! Jag fattar inte att det kan vara så mycket tvätt:/

/
S



Lilla familjen♥
2012-04-02
 20:29:35

NÄL -

Har kommit hem ifrån NÄL nu och det var stabilt med lilla farmor, Men dom säger ju ett steg fram två steg bak. Så hoppas hon kommer repa sig efter operationen imorgon och får dränet i lungan isatt ordentligt!
Måste säga att dom är väldigt duktiga alla som jobbar inom sjukvården!Och vi har blivit bra bemötta hela tiden! stor eloge till personal på IVA !
(sen finns det ju rötägg) Men det finns det i alla brancher!


Imorgon blir det upp och ska hämta ett lass hö!

/
S
2012-04-02
 14:51:01

Thai -

Ja nu har min mormor och Gösta varit här ( mormors man). Och det blev snabbvisit för dom skulle åka och kika på ny bil, Sedan har dom ju en bra bit hem "bara" 40mil. Jaja men till middag gjorde jag thaigryta med ris, hur gött som helst och inte svårt heller! :) Blev kycklinggryta med kokosmjölk och rödcurry och sambaolek + lite till :) Kan se ifall jag kan knopa ihop ett inlägg med recept.
Förövrigt när jag lagar mat har jag sällan några recept att gå efter utan lagar för det mest på "frihand". Kan vara så att jag läser igenom det och sen kör lite ifrån det men mest kommer allt ifrån huvudet ;) haha

Sitter och väntar på att svärmor ska komma, hon ska passa Vincent medans jag åker till NÄL. Ska hälsa på farmor, hon har blivit sämre igen och ligger återigen på IVA. Tänk att det kan gå ifrån bra till dåligt bara på en dag. :/ Hoppas hon repar sig och är lite bättre idag.


/
S
2012-04-02
 10:18:25

Fin besök -

ja då inväntar jag fin besöket! Dom kommer nog runt halv ett. Tänkte jag skulle hinna baka en kaka innan dom kom sedan ett varv med suckern och moppen tätt efter;) haha
Förstår inte varför jag har en sån tendens till att fastna här, Aja får jobba på det!


/
S
2012-04-01
 20:54:22

Tacos -

Fy fasen vilken tjockis söndag!! Usch säger jag bara först smäckte jag och Andreas i oss varsin mjukglass. Sedan åt vi lunch på börsen pizza och kebab. Och nu till kvällsmat har vi dratt i oss massa tacos!! Fast tacos är ju ett måste när det är söndag ;) Men fy vad mätt jag känner mig! Kommer nog inte vara speciellet hungrig imorgon.

Imorgon väntas besök av min mormor, Vincent´s gammelmormor! :) inte ofta man träffar henne längre då dom flyttat darlarna!


Ne nu ska vi ta och gå och myssa i sängen ;)

/
S
2012-04-01
 16:10:54

Värmefilt -

Måste göra ett inlägg om min värmfilt♥ Alla som är lite frysna av sig måste ha en! Är så sjukt skönt att lägga sig i soffan och sätta på full värme och ligga å mysa framför teven! :) Eller om man varit ute och är kall så sätter man sig under den en stund och får upp värmen skit fort! :)

Ett tips till alla frusna :)

/
S


Jag har en sådan här, en billigare variant men fungerar alldeless utmärkt! :)


2012-04-01
 14:23:37

Uppdatering -

Får uppdatera er om gårdagen då jag inte hade speciellet med tid att skriva ett inlägg.
Vi vaknade och Andreas åkte iväg en sväng och grjade nått till bilen sedan kom svärmor med familj på besök. Det var vårmarknad här igår är ju inte så mycket till marknad är några stånd som säljer godis och så. Men Vincent fick en motorcykel ballong som han studerade väldigt:) Sedan fick jag och Andreas även ett runt glasbord med 2st stolar till som vi ska ha på framsidan :) Snälla släkningar! Sedan åkte vi och hämtade en antenn hemma hos dom fick även middag. Skönt att slippa tänka på det igår! Åkte hem fixade med antennen men det blev väl lite bättre men inte bra så får väl ringa boxer! Sedan var det bara att slänga sig i duschen och göra sig iordning för sexparty hos Madde. Kommer separat inlägg om det :) Blev hämtad och kom hem ungefär kl 23:45 så det var inte så sent ändå!

Detta var min lördag!



/
S




Somnade mitt i maten