2012-08-22
 19:42:25

Onsdag -

Idag har jag jobbat och sedan kom mamma och lillebror en sväng, vi käkade tacos och sedan glass! :) Fick även en påse med morötter, lök och potatis som mamma hade odlat hemma! :) Jag och Erik var ute och plockade en del äpplen. Har som sagt en del äpplen iår men pågrund av allt regn så mörglar dom väldigt fort när dom sitter på trädet så de flesta har faktist ramlat ner :/ Men men. Fick en hel full skål och 1 "ica"kasse full till mamma.

Nu ska vi snart krypa till sängs och mysa! :)

Imorgon blir det att jobba kvällen, segt men men. har ju bara 1 kväll denna veckan så! Hoppas på att få schema för nästa vecka med, är så tröttsamt när man får schema veckovis!


/
S
2012-08-21
 19:03:28

Sön, Mån & Tis -

Har varit ledig i tre dagar nu har varit hur gött som helst! Så i söndags eftermiddag så åkte vi till Manda, Tony och Emilia! Vi åt gooood mat! Och tjöta och så sedan så åkte vi till stenungsund och sov i husvagnen, gött för Andreas så han slapp gå upp så tidigt! På morgonen när jag och Vincent vaknat så åkte vi till berget där Andreas jobbar och fick åka med en som heter Kim i lastbilen så vi åkte en stund sedan drog vi vidare till Manda och Emilia och bara var hela dagen! Hur gött som helst! Hoppas vi snart flyttar närmare! :)


Ringde även på ett hus i backamo som varti till uthyrning men det var redan uthurt :/ Jaja bara att kolla vidare! :)

Längtar till fredag ♥

/
S
2012-08-17
 10:34:44

23år -

Ja idag så fyller man tydligen år! ;) haha Ja men så rolig blir denna dagen med att jag ska jobba kvällen på jobbet! Inte så kul men men.
Fick en dammsugare som jag önskat mig i present :) Skit bra så nu kan jag dammsuga när Vincent sölat runt och dratt med sig 1kg grus in varje dag då tar man fram den lilla dammsugaren på "skaft" ;) hhaha



/
S
2012-08-14
 20:04:00

Underbar -

Det är en underbar känsla ♥ :)


/
S
2012-08-08
 10:56:21

Förkyld -

Ja för första gången man varit hemma för vård av sjukt barn! Så varit hemma sen måndags men nu snorar han bara lite så imorgon blir det dagis för busen! :)

Vet inte riktgit vad som sker idag, funderar på om man ska baka lite? Eller om man ska hålla sig till soffan ;  ) haha


Nu hoppas jag snart med att Emma kan få sin bebis snart så man kan få snosa lite! :)


/
S
2012-08-02
 19:52:15

- Väldigt längesedan nu!

Ja nu var det ett bra tagsen man skrev! Har däremot haft fullt upp hela sommaren!! Det ända vi gjort är att vi var på böda i 10 dagar sedan har det bara varit MASSA jobb! :/ Men egentligen har det inte gjort så mycket då vädret inte varit super bra.

Det har hänt en hel del iaf. Vincent har växt så himla mycket och blir bara större och större samt att han börjar att "prata" mer och mer. Han förstår en även bättre och vet om man säger " ska vi byta blöja" så går han till toan.
Dock så har min dator gått sönder! :( :( ALLA bilder är borta och jag vet inte ifall jag någonsin kommer att få tillbaka dom! Men hoppas att någon är hajj på att laga datorer så bilderna återfås! Sedan blir det en extern hårdisk till dom!!!

Ne hoppas jag får mer tid över så jag kan hinna med och skriva lite !

/
S