2012-05-29
 11:49:36

Återigen -

Ja idag var det inskolning. Och det gick super bra! :) Hoppas att dom förstår att han är ganska lätt och anpassar sig väldigt snabbt. Sen vi kl14:00 är det sim som gäller och efter det är det direkt till jobbet! Ska jobba idag imorgon och på fre,lör,sön! :) Känns gött att få in pengar!


/
S
2012-05-28
 17:35:54

Böda camping säsong 3 -

Ja som ni kanske vet så ska ju vi åka till böda sand camping i sommarn ett ganska stort gäng! Och detta har tydligen strix fått nys om och kontaktat oss och vill nu att vi ska vara med och spela in säsong 3 av böda camping!! Hahaha är lite blandade känslor då dom brukar göra de flesta till åtlöje i dessa serier som handlar om svenssons. Får se vi ska träffa henne nu nästa helg och kanske kan få lite mer svar på funderingar. För har ingen större lust om dom ska vara med och filma hela semestern för då känns det inte som om det är någon vits med att åka på semester faktist.






Hmm undra ifall rödlök är gott?


Det var gott! :)



Eller kanske inte ;)



/
S
2012-05-28
 13:22:05

Lördag -

Ja i lördags så gick jag och Vincent upp och gjorde oss iordning för att åka till nuntorp för nuntorpsdagarna och möta Emma, Casper och Nicole :) Gick där en stund och hade trevligt :) Sedan bar det av till överby! Gick där och stosade och kollade Vincent fick 2 par nya shorts, och jag handlade lite mat. Sedan åkte vi hem och Vincent fick åka till sin mormor och sov där. Jag och Andreas gjorde oss klarhttp://publishme.se/832396/entries/article/new/a och sedan åkte vi till trollhättan på crusing. Det var kul många fina bilar!



Vincent på sin cykel :)



/
S
2012-05-28
 12:33:21

Inskolning -

Ja idag var det inskolning första dagen! Det gick skit bra, han tycker det är mest kul. Dock så är det den tiden han brukar sova så han var lite trött i slutet. Men får hoppas han kommer in  i rutiner så det löser sig med sömnen.
Dessa dagarn med fint väder har vi nästan varit ute hela dagarna! Vincent bara älskar att vara ute och gå och pilla.
Bara att man måste se till att dom får ordentligt med vätska och sedan på med solkrämen! Han har lyckats att hållt sig ifrån att bli bränd än så länge!

/
S
2012-05-23
 18:52:22

Napp -

Jag provar lyckan om det är min tur denna gången att vinna!
Jag tävlar om nappar med namn hos

http://treblirfem.blogg.se/2012/may/tavling-namnnappense-1.html#comment


Hoppas jag verkligen vinner denna gång då Vincent börjar på dagis på måndag och skulle behöva ha nappar
med sitt namn! :)





/
S


Nöjd kille som klättrat upp på stolen!
2012-05-23
 10:00:11

Möte -

Ja idag var det informations möte på dagis. Det verkade bra! Hoppas han kommer att trivas men det tror jag inte ska vara några problem. Så på måndag börjar inskolningen!
Solen skiner ute och vi ska snart gå ut! Ska se ifall jag kan fixa lite runt vinbärsbuskarna! Och rabarberna som vi har det är monsterrabbarber! Dom är så sjukt stora :) Så igår gjorde jag rabbarberpaj och det va gott! ska se ifall jag kan göra kräm sen i kväll. Och resten av rabbarberna blir nog till att göra saft av! :)

/
S
2012-05-22
 10:19:27

Fästing -

Ja idag när jag vaknade så kände jag att det kliade lite precis ovanför knät. Och när jag tar bort täcket och sätter mig på säng kanten så sitter det fanimej en minifästing på MITT BEN!! Jag hatar fästingar det är det värsta djur som finns men jag tog mod till mig och tog bort den iaf, Blev en liten röd prick så får väl hålla koll på den.

/
S
2012-05-16
 19:48:51

Lite Bilder -


Plutten 7 månader


Måste ha hörselskydd som pappa ;)


Satte sig lite dumt i gå vagnen så kom inte därifrån själv :P



Vincent och hans kompis Rasmus :)


Lill morbror har stylat Vincent när jag passade honom :)


Ne nu får det vara nog med bilder kommer mer en annan dag :)


/
S
2012-05-16
 19:35:53

Grey´s -

Ja idag har man jobbat 13-18 så det var ett riktigt smör pass! :) På förmiddagen så var Märtha här en sväng och pratade. Alltid lika trevligt:). Annika min chef ringde även idag och frågade ifall jag kunde jobba imorgon och det kunde jag ju givetvis inte tacka nej till när det är en röd dag vilket betyder PENGAR :) Och så ska jag även jobba på fredag också men det blir inte så länge för ska på begravning :(
Ikväll är det Greys Anatomy :) Och sedan är det Body of prof :) Älskar onsdagar.
Andreas kom även hem idag men han hade fått frågan om han kunde köra raggar bil till lane loge där det tydligen var fest idag. Så det ska han göra! Lite skönt för då får jag se på mina favorit program! ;)

/
S

2012-05-15
 18:36:00

Åska -

Ja idag har det varit babysim. Vincent är duktig som vanligt!
Fick även ett glädje samtal när jag var på väg dit. Vincent ska börja på dagis nu på måndag börjar inskolningen. Ville ju egentligen ha dagmamma men då skulle jag få en som bor i Erikstad(ca 1, 1 1/2 mil bort) och så frågade jag om det fanns dagis istället för har inte luft att köra ca 3 mil varje dag och sedan betala barnomsorgsavgiften. Det går liksom inte ihop idag när bensinen är så dyr! Så det ska bli skönt att få in han på dagis!

När vi gick hem ifrån babysimmet så hörde jag att det började åska. Gillar inte det när man är själv och inte heller när man är ute!

/
S
2012-05-15
 17:02:49

Bitter fittor -

Ja sådana finns det gott om!

Du känner bäst igen dom på att dom är bittra jämt!
Har aldrig något bra att säga förutom om sig själv!
Dom gör alltid rätt oavsett om det anses fel.
Dom tar inte hänsyn till andra utan sätter sig själv främs.
Dom brukar umgås med likasinnade,
Spelar överdrivet "glad" mot sina så kallade vänner och sur och tvär emot andra människor.
Blir sur för att man inte gör som de vill.
Så fort det går emot dem så sätter dom sig på tvären och blir bittra.

Ja kort beskrivning om hur du känner igen dem!

Ett tips är att man ska försöka undvika dessa individer då dom kan påverka en negativt!

/
S
2012-05-14
 07:31:46

MVC -

Idag började dagen med att klockan ringer 05:45 och jag är helt död känner jag! Men det var bara att stiga upp för bilen skulle lämnas till volvo innan klockan halv 7 så packade in Vincent i bilen. Sedan var jag inne och pratade med min gamla chef om att jag ville jobba mina 2 månader från och med v34 ungefär. Och det var helt okey!
Nu sitter jag och väntar på att klckan ska bli 8:00 så jag kan gå upp till mvc för dom ska ta något prov och se ifall jag inte har cell förändringar vilket kan leda till livmoderhalscancer. Alla som fyller/har fyllt får en kallelse till att göra det! Hoppas verkligen inte att det är något!
Dock så regnar det ute :( Inte så kul med tanke på att vi ska gå dit!

/
S
2012-05-14
 07:25:42

Jobb -

Ja i fredags var det jobb! Sedan så har det gått i ett hela helgen! I lördags så gjorde vi väl inte så mycket jag och Vincent men dagen gick ändå. Sedan igår så var vi ute nästan hela dagen. Var hos min pappa och hämtade en soffa som Vincent ska ha i sitt rum.
Och igår blev det tacos! :)

/
S
2012-05-10
 13:26:32

Regn -

Ja och åter igen idag så är vädret piss. Men tog på oss regnkläderna trotsade regnet! Gick till shell skulle prata med min chef men han var inte där så blev tjöt med Märtha och Isabell :) Märtha berättade en liten hemlis och är såå glad för hennes skull! :) ( Dock så är det ingen bebis pågång om ni trodde det! ;) ) Haha Men en annan grej!
Sedan så gick vi till affären och handlade lite lilleman var så trött så när vi kom hem la jag han i soffan och det tog bara en liten kort stund så sov han.

Han har sovit så oroligt inatt. Gnällt och rullat runt och sätt sig upp och gråtit precis som tyck jättesynd om mig. Så det har varit mindre roligt! Hjälpte inte äns när han låt jätte nära mig. Och det brukar hjälpa. Men vet inte han kanske drömde något eller så kanske det är mer tänder på gång.


/
S


Plutten 2 1/2 månad ungefär!
2012-05-09
 18:28:11

Design -

Jag måste verkligen försöka fixa till min design men jag blir ju gråhårig av alla koder och grejjer! :P haha
Såg när jag kollade igen bloggen att det är väldigt dåligt med bilder nu det senaste! Skärpning!

/
S



Längtar tills min goding kan flytta hem igen!
2012-05-09
 12:17:49

Repris Alcatraz -

När denna serien började så sätta jag boxen på inspelning, Igår när jag skulle se på Alcatraz så har boxen *** skapet inte spelat in det! Gött surt!!! :( Ingen bra dag! Bästa på hela veckan är när man ska se på det!

/
S
2012-05-09
 12:12:27

Innedag -

Ja idag får det bli en mysig inne dag! Vädret är ju inte det bästa så blir lek inne. Kankse en sväng upp till affären skulle behöva posta iväg kameran också som jag tappade i backen så den skulle behöva in på service! :( Suck precis så före sommaren lyckat!


/
S
2012-05-08
 21:05:17

Bad= trött kille -

Ja efter badet var lillkillen jätte trött tur det för då sov han en stund hos gammelmormor medans jag har jobbat nu ikväll:) Det gick fint! Snart kan jag stänga själv! :) Eller a jag kan nog det nu med men ska iaf jobba fredag med! :)
Städade ungen också idag. Fy vilken stenålders ung!! Fans inte så man kunde spola vatten i den utan fick spruta i medel och sedan torka bort det med trasa. Tacka vet jag  när man städa i skolan då gick allt fort och smidigt nu fick man hålla på och skrubba med svamp hur mycket som helst och torka massor! Det blev inte äns helt rent eftersom man inte kan spruta in medel och sedan låta det verka med värme och sen spola av med. Aja tur dom ska bygga om i augusti ;) Då blir allt nytt!


/
S
2012-05-08
 09:53:39

Vincent uppe -

Idag vet jag inte riktigt vad klockan var när Vincent fick för sig att vakna, runt kl6:00 iaf då var jag helt medvetslös så jag tänkte jag ligger kvar en stund till och sover det gick bra till en början men sedan så tröttnade väl han på att jag sov. Så han började att kasta grejer på mig så då var det bara att vakna till liv. Hade lite morgonmys och kikade på teven.

Idag fick en klasskamrat från gymnasiet barn nummer 2. Det komiska var att hon hade igångsättning kl 8:00 idag men fick åka in runt halv tolv. Men dom kom visst inte så långt för bebisen kom i bilen! hoppas allt gick bra mer er.
Jag skulle själv få världens panik och detta är min största fasa när barn nr2 ska komma då Vincent hade väldigt brottom ut!!

Kl 14:00 är det babysim och sedan ska jag köra lillen till Andreas mormor och sedan jobba till 20:15 :)


/
S
2012-05-07
 18:56:51

Kolakakor -

Ja nu är gräset klipp! :) Skönt att det är gjort, Lilleman gick med runt på gräsmattan under hela tiden och grejja. Måste säga att han är otroligt duktigt på att underhålla sig själv!
Nu har jag gjort kolakakor :) får se ifall jag lyckas!

Kom på mitt i baken att just dessa kakor var Jeanette kung på att göra :´( ♥ Verkligheten slår tillbaka igen.

Imorgon är det fullt upp babysim sedan blir det jobb! :)

/
S
2012-05-07
 10:24:47

Gräsklippning -

Ja idag ska jag tillägna mig åt att klippa gräset. Var exakt en vecka sedan och nu måste jag klippa det annars blir det för långt. Igår var det en lung dag. Vi var på middag hos Andreas mormor och morfar då han fyllde år. Sedan så kom Andreas mammas gubbe hit och hjälpte oss med staket runt om vid trappen. Det blev bra ! :) Ska bara upp ett täcke ner på ena sidan nu sen är det bara färg som fattas och lite små fix.


/
S
2012-05-05
 21:45:33

Val i livet -

När man gör vissa val i livet så måste man leva upp till dom...


2012-05-04
 20:54:46

Cancer, en obotlig sjukdom -

En av våra närmsta vänner till familjen har idag somnat in ♥
Mina trårar trillar ner för kinderna och jag kan inte fatta att det är sant! Det samtalet kom alldeles för fort och oväntat.
Min högsta önskan är nu att cancern inte kom och tog dig ifrån oss nu.
Ingen ska få lämna det jordliga livet vid 44års ålder. INGEN!
Vi visste alla att du kämpade med sjukdomen och vi alla kämpade med dig. Men den var för stark!

Du har nu lämnat oss jordligt men vi kommer alltid att minnas dig♥ Goa glada dig!
Du kommer att fattas hos oss föralltid!
Och din familj ska vi alla ta hand om och sända en tanke till varje dag!

Ingen trodde nog att du skulle bli så dålig och till slut somna in så här fort. Är så glad över att vi träffade dig förra veckan! Trodde dock inte då att det var sista gången.

Jag önskar återigen att detta inte är sant men verkligheten slår mig rakt i ansiktet och säger, Det är sant! Det är sant!

Nu slipper du iallafall lidanet med behandlingar, tröttheten och det onda. Jag hoppas du är på en mycket bättre plats och att du har det allra bäst!


Vila i Frid Älskade du ♥



/
S
2012-05-03
 19:47:57

Tandläkaren -

Ja igrå så var Vincent hos tandläkaren för första gången. Var mest information om det "dolda" sockret vart det finns osv. Och även hur tänderna brukar komma. Vincent ramlade ju i tisdags och slog ur en liten liten flis ur ena framtanden så var lite nervörs även hur hans "riktiga" tand under om den skadat sig men hon förklarade att rötterna har inte växt till sig än så risken var minimal. Men det är iaf anmält till försäkringsbolaget om det nu skulle visa sig vara något längre fram :)

/
S
2012-05-03
 19:44:09

Provjobbat -

Ja idag har jag provjobbat igen :) Och det gick super fick mer information och blev visad mer hur man gör! Så idag gick det mycket bättre. Känner dock att mina fötter är rätt så trötta! Förövrigt så trivs jag super än så länge. :)

Ringde om barnomsorg och det blev som vanligt att man fick ringa hundra gånger innan man kom fram och då skulle jag inte prata med den eftersom jag ska ha dagmamma. Så fick ringa till en annan hon var tydligen på något chefs möte men som tur var så ringde hon upp mig och jag ska ringa henne imorgon efter 16 för då sitter hon i möte med dagbarnvårdarna och hoppas att man kan börja skola in snart så han kan få börja hos dagmamma.

/
S
2012-05-01
 20:47:18

Grillat -

Japp idag blev det grillat till middag. Eller a, Mc donald + grillat ;) haha
Idag blev det grillad kycklingilfé med egen gjord potatissallad och grönsallad till det med beasås! :) Det satt fint vill jag lova.

/
S
2012-05-01
 18:01:34

Helgen -

Ja hela helgen har det varit något varje dag. :) Lördagen så vaknade jag och Vincent ringde till Emma och Casper en sväng. Vi bestämde oss för att ta en tur till Emaus i uddevalla så vi gick där kollade på djuren och fika i skogen var super mysigt! :) sedan följde vi med dom hem vi lagade mat och tjötade. Sedan bar det iväg till stallet fixade det och hjälpte även Emma att packa ner alla hennes hästsaker typ.
På söndagen så var det lugna puckar. Andreas hade självförvållad huvudvärk, på eftermiddagen blev det kalas hos hans mormor som fyllde 65år!
Igår så var vi ute hela dagen för det var ju kanon väder! Klippte gräset och grävde även ur all jord där Vincent ska få sin sandlåda. Planterade även ut smultronplanterna så får se ifall det blir några smultron! :)

Idag så kom Vincent´s farmor och hämtade honom och vi åkte till thn och Andreas köpte en iPad den nya. Och sedan bar det av till uddevalla där vi köpte foder och färg på bauhaus.

Helgen i korta dag med andra ord! :)

/
S