2012-10-28
 14:12:22

- söndags mys

Jag och Vincent har söndags mys. :)
ringde dagiset i fredags och det var inga problem med att han fick vara där när jag ska till föräldrar gruppen :)
Andreas är iväg och kör cross igen för tredje söndagen i rad. Fast han kan ju inte köra åå länge till.
Andreas kollade på bilen igår och nu tyckte han att den inte läckte olja så jag ska ha v70in i veckan och han 945 då det är dumt om han blir stående på motorvägen.
och sen måste ju jag till ams. :/


igår började dom lägga golvet här. är nästan klart! :) fast känna som om jag bor i ett katastrof område...


/
S




2012-10-25
 18:15:05

- Ont

Sotaren kom allt efter att ha kört fram och tillbaka si så där en 5 gånger innan det var vår tur.
Lilleman är ganska pigg nu men vi får väl se mam brukar ju må bättre på kvällen.

Jag själv har så förbaskat ont i fogarna! Har inte gjort något speciellt mem det är väl för att man inte jobbat och hållt i gång på samma sätt. Hoppas jag inte får världens foglossning bara nu! Tur i oturen att man blivit arbetslös om man nu skulle få det men ändå.

Imorgon ska jag ringa dagiset och prata med dom angående om han ska vara där iår 15/h i veckan. Och hoppas då att jag kan lägga han på dom 3 när jag ska på föräldrar gruppen! dom gånger det är. Men man vet ju aldrig med dom :/


/
S



dålig bild men han var för söt!
2012-10-25
 09:47:40

- sotaren

Jag sitter just nu och äter frukost och väntar på att sotaren ska komma. Lilleman sover fortfarande. Vaknade inatt och givetvis hade han fått hög feber igen! Jag som trodde det vänt! igår kväll var han ganska pigg och lekte till och med körde ett varv på hans bil vilket han inte gjort på 3 dagar! Men får se hur det går idag. Måste nog ringa så att vi får byta pencilin!
 
/
S
2012-10-24
 12:46:00

- En stor eloge!

Japp en stor eloge till vaniljimport.se ! skrev ju i måndags att jag beställt vanilj! idag kom de på posten! Det kallar jah service, och inte nog med det billigt! 20 vaniljstänger för 79kr! i affären får du 1 för 20 typ :) ska se ifall jag inte ska göra lite vaniljdrömmar med äkta vaniljglass sen! :)


/
S



2012-10-24
 11:26:34

- Sjukstuga

Ja här har det varit sjukstuga sen i söndags.. Vincent fick ju 1 1/2 år sprutan förra måndagen och febern kommer inte förens 7-12 dagar efter. Så han har haft jätte hög feber sen i söndags och igår blev jag orolig och ringde eftersom den inte ville ge med sig. Fick en tid hos doktorn då bvc sköterskan ville vi skulle in och kolla så han itne vart uttorkad. Väl därinne så kollar han i öron V bra men H lite rött, sedan i halsen och där var det jätte svullet så stackaren har åkt på halsfluss! :(
Inte konstigt att han ätit och druckit dåligt! Inte ens glass elelr godis dög! Då är det inte bra med min lilla plutt.
Fick pencilin Kåvepinin!! Fy fan vad det är vidrigt det pencilinet! Och Vincent total vägrar ju att ta det så får se har fått i han 3 gånger nu iaf. Få ringa imorgon om han inte blir bättre för då har han ju inte fått i sig allt!
Vet själv när man var lite och skulle ta det pencilinet! Usch...
 
 
/
S
2012-10-22
 17:12:16

- Paus

Ja nu har jag haft en välbehövlig paus! :)
Har jobbar, jobbat ,jobbat samtidigt som man är "ensamstående" mån-tors och sedan gravid på det. Inte mycket tid över till annat då!
Men nu när man är arbetslös för första gången i mitt liv så kommer nog tid finnas över.

Har det senaste haft sug efter pannacotta så gjort det 2 helgen i rad. Men nu var min vanilj slut så tänkte jag kollar på internet. Och hittade en skitbillig i sida med vaniljstänger! Frågan är om jag vågar beställa där i från men det ska jag väl göra! Är äkta vaniljstång ifrån madagaskar! Älskar vekligen vanilj!

Ne nu ska jag dra mig,
 
ps. bilder blir det tyvärr lite dåligt med då alla ligger på min data som kraschat! :( ds.
 
/
S
2012-10-22
 17:07:15

J