2012-03-30
 18:19:34

Arbetsintervju -

Ja ni skulle ju få veta vad jag gjorde den 30/3 så idag har jag varit på inretvju på MyOne på Nordby köpcentrum! Hoppas att jag "sålde" in mig bra :)
Åkte vi kvart över 8 imore och vart hemma vid 4! Tog även vägen om mamma i tanum och sedan in och bytte min vinterjacka jag köpt på sportshopen då den släppt i sömmen under armen, var ett hål på 15cm och så ska det inte vara för en jacka som kostar ca 3000kr i butik. Men inga problem att byta den, måste ge en eloge för snabb  bra service till dom. Jag hade inte äns kvar kvittot men det gick hur  bra som helst ändå!

Sedan är jag så sjukt glad för min vän ♥ :)

Känner att även handleden inte blir bättre även fast jag använt voltaren gel nu i ett par dagar. Får väl gå till vårdcentralen till veckan men är sjukt rädd för att dom kommer ge mig kortison sprutor jag som är sjukt rädd för sprutor. Har även en konstig leverfläck med som jag måste kolla upp så kan ju ta det samtidigt. Men hatar vårdcentralen i mellerud är bättre och gå till en veterinär typ! haha


/
S
2012-03-29
 20:49:46

Näl -

Ja idag fick vi ju besök på förmiddagen, sedan åkte jag och Vincent ner till thn-överby och lämnade in vår digitalbox för den fungerar sådär! Vincent har varit jätte nöjd hela dagen och lekt och varit pigg! Men på överby så började han bara att gråta och det har han aldrig gjort innan när vi varit ute. Men han grät och provade mat,vatten,ny blöja, fick gå själv ja allt provade inget hjälpte! Då kände jag på pannan när han lungat ner sig i vagnen och tyckte han var lite varm. Andreas mötte iaf upp mig där så fick han ta med honom hem för jag skulle ju till farmor på näl. Och sa till Andreas att ta tempen när du kommer hem. Och givetvis hade han lite feber!!! :( Suck. Hoppas innerligt att det ät tänderna som spökar för han är ju inte snorig eller något annat än feber.

Det var bättre med farmor och låg nu på infektions avd. iställer för primärintebsivvård som hon låg på innan. Och innan det låg hon ju på intensiven, så det är ju mycket bättre. Hon kan ju prata nu och ör vaken det var hon ju inte när hon låg på intensiven dom första veckorna! Så skönt att det börjar bli bättre med lilla farmor! 

/
S
2012-03-29
 14:17:45

Besök -

Ja idag på förmiddagen har vi haft besök av Emelie och Rasmus :) Det är helt sjukt vad som små liven ändrar sig och växer på så kort tid!
Vi var iaf ute en liten sväng till Emil och Ida http://emilochida.bloggplatsen.se/ kika gärna in på deras blogg. Detta är en secondhand för bara barnkläder! Vi fyndade inget denna gången men jag gjorde två stycken kap för några veckor sedan en vårjacka och sedan galonbyxor båda för 100kr!!! :) Emil och Ida finns även på fb! :)

Hoppas även att det kommer går bra imorgon! :) Nyfikna?

/
S


Vincent och Rasmus för nån månad sen
2012-03-28
 19:58:11

Har lust att -

Jag har go lust att kapa av handleden! Fy har haft ont i den i ett par veckor nu speciellet när jag ska ta i eller böjer den. Och idag trottsade jag den och gick ut och grävde en sväng. Skotta tre stora skottkärror med jord och kan säga att jag har nog nio till att skotta! Fy fasen vad jorde det är den "lilla" runda rabbaten! Ska bli en liten sandlåda till Vincent där för det har nog varit en fontän eller liknade då det är en djutenplatta i botten. Men den hällde tidigare ägare i jord så det skulle väl vara en rabbat som utveckla sig till ett paradis för brännässlor och vilda hallon i mångder! Men nu är det på god väg till en sandlåda! :)

Lillen älskar att vara ute och gräva och härja så får försöka få den klart! :)


/
S
2012-03-28
 11:45:33

Trög -

Trögt väder ute! fan jag som tänkt gräva lite ute idag! jaja men det är väl bara att ta på sig kläder, för det finns väl inget dåligt väder utan bara dåliga kläder ;) Haha
Rädda en liten fågel igår med!! Den hade rammlat ner i vårat stuprör så fick ta i sär det och dra ut det så den kom ut för den kunde inte klättra upp typ 4 m. Märkte först att våran katt Sven var och nosade och grejade i stupröret där det delar sig och tänkte " aja men han är ju inte som alla andra". Haha men så gick jag förbi det själv och hörde hur det krafsa. Och kollade och blev helt förstörd för att denna lilla fågeln satt fast i röret på solväggen också!! Men hoppas att den kom ut lilla fågeln!
Måste säga till Andreas att sätta nät uppe i rännerna så det inte sker igen. Men det va dagens gärning igår! :)

Fan ångrar igår att jag inte köpte TP torktrasor igår! Speciellet den som man putsade fönstrena med! Man bara tog den blötte den  i vatten, vred ur den och sedan torkade fönstrena! Och det blev skit bra!!! :) Slippa först torka av allt smuts med en handduk, sedan ta fönsterputs och papper och torka med. Och oftast blir det rrandigt? Ska köpa dom när jag får mer pengar över! :) Man fick fyra olika trasor för 299kr så inte så farligt med tanke på hur bra dom var alla 4:)

/
S



Längst till vänster är "mirakeltorkdukarna" ;)
2012-03-27
 17:49:06

Snabbt -

Blir ett snabbt inlägg innan jag ska iväg till goá Ellen på TP party :)
Har varit ute nu på eftermiddagen efter babysimmet och rensat lite ogräs även börjat att göra det fint i trädgården. Började gräva upp runt rabbarberna och sätte som en kant runt med plankor! :) Blev skit bra synd att det saknas en liten bit! :P Men får fixa mer imorgon om det blir fint väder! Nu är det hela 20+ på altanen bak huset och där är det skugga hur gött som helst är det!
Ne ska ta och beje mig bort till Ellen nu!

Hej Svejs


/
S
2012-03-27
 11:27:07

Moln -

Idag när vi vaknade och jag tittade ut var det gråamoln på himmelen! Såg precis ut som det skulle börja regna när som helst men det har spruckit upp och nu lyser solen. Det är även 15+ grader ute :) Hur skönt som helst!
Var på hemköp idag och pratade då dom sökt mig angående jobb, Så vi får väl se ifall dom ringer tillbak!
Snart ska vi börja göra oss iordning för att gå ner och simma lite. Ska bli skönt!
Plutten var så söt i morse, han fick upp ytterdörren helt själv!! Och den är ganska trög. där stod han i dörröppningen och hoade! haha sötunge, ♥


/
S


Sötungen i pappas keps
2012-03-26
 18:31:15

Slingor -

Ja idag har jag gjort slingor i håret! Kan säga att det tänkte jag INTE göra om utan att ha klippt mig, för fy fasen va tovigt det blev när man skulle dra slingor. Sen Att det inte blev riktigt jämnt för att det va förlite färg är en annan femma ;) Skönt att det är lite ljusare iaf. Snälla Märtha hjälpte mig!


/
S
2012-03-26
 11:10:42

Nu går vi mot -

Vinter igen verkar det som! :( Suck jag som trodde det skulle bli varmt och skönt nu men det verkar inte så enligt yr.no´s väderrapport på nätet! Såg att graderna bara sjönk och sjönk och att det till och med kunde bli minus på natten! Hoppas det hinner ändra sig! :) Jag vill ha vår och kunna vara stumplös! ;)
Och så kan kan klippa gräsmattan! för fy vad den ser ut! Den skulle behöva en rejäl omgång med gräsklipparen och en krattning!

I lördags så rensade jag ur en rabbat och planterade om lökarna så dom sitter i mer ordning. Ska även sätta ut smultronen när dom vuxit till sig och så lite blommor nu i april! :) Hoppas det blir fint & GOTT framför allt!

/
S
2012-03-25
 19:08:34

Trollywood -

Ja idag har jag och Andreas och givetvis Vincent varit i trollhättan. Eller ja, Andreas har varit där och kört radiostyd bil. Och jag och Vincent åkte till överby en sväng och fika och lillen fick lite mat. Så nu har vi kommit hem och jag och plutten tar det lugnt!

återigen blir det tacos ikväll! Alltid på söndag! :)


/
S
2012-03-24
 22:21:28

Pelle -

Värstingen i andra klass var Fräcke Pelle, som hade skrivit muttan på tavlan då den nya lärarinnan kom in i klassrummet. Röd i ansiktet av vrede drog hon Pelle i örat och beordrade:
- Efter skolan ska du skriva det fula ordet 50 gånger på tavlan och sedan slicka bort det.
Mycket sent på eftermiddagen kom Pelle hem kritvit i ansiktet.
- Ojdå, sa pappan, värst va du var vit i ansiktet.
- Det skulle du också vara om du slickat mutta 50 gånger på en eftermiddag…



/
S
2012-03-24
 22:09:12

Fräckis -

Jag tänkte att jag kommer lägga upp en fräckis då och då, Varje fredag kanske kommer passa bra? :) Här kommer en försenad fräckis!

Golfrundan!

Ett gäng damer var ute och spelade golf och på ett av hålen gjorde en av damerna en ruskig slice och sände bollen rakt in i en grupp av män som stod och väntade på sin tur att slå på ett annat hål.
Kvinnan sprang genast dit för att be om ursäkt och för att se hur det hade gått.
När hon kom fram låg en av männen på marken med händerna mellan benen och vred sig i plågor.
- Får jag se på det där? frågade kvinnan.
- Nej Det...går snart...över, stönade mannen.
- Sluta tramsa nu, sa kvinnan, jag är sjuksköterska och vet precis hur man tar hand om den här sortens skador.
Kvinnan rullade över mannen på rygg och förde hans armar åt sidorna.
Därefter öppnade hon försiktigt hans byxor och stack ner handen och började massera.
Efter en stund frågade hon:
- Känns det lite bättre nu?
- Ja, det känns jättebra, sa mannen, men jag har fortfarande fruktansvärt ont i tummen...


/
S
2012-03-24
 21:46:31

Lördag med sol -

Solen har skint hela dagen och hur skönt har inte det varit?! :) Vi började dagen med att äta frukost sen tog jag och Vincent på oss för en liten promenad bort till shell! :) Där jobbade Märtha! :) Vi stannade där och pratade en liten stund gick sedan vidare och gick bara runt en liten sväng och kollade läget på "folket" Haha ! Nyfiken? :P Kan meddela att på förmiddagen vid halv 10 var det tyo inte en kotte ute men när klockan blivit halv 11 så började folk att titta ut.


Vincent är redan skit intresserad av "motorgrejjer"! När vi gick intill 45:an på gån vägen så kom det bussar och lastbilar han verkligen hängde ut ur vagnen och kollade efter dom! :) Han är så söt också med sina gröna solbrillor! Som är en aning förstora. haha


Ne sen tog vi bilen och åkte upp till verkstan där Andreas var och grejade med bilen igen  ;) Hjälpte han lite sedan åkte vi till mld och hämtade pellets lastade inte det. Sedan var det så gött väder och fick ett ryck och började gräva upp rabbaten! Vilket resulterade i en fin rabbat och ogräsrensande mellan plattorna! :)

Imorgon ska jag inte göra något vettigt alls! Glida runt bara! ;) hhaha


/
S
2012-03-24
 21:32:18

Full fredag -

Ja igår va det fullt upp hela dagen. Började med att jag och Vincent vaknade vid halv 7! Fast efter kl 8 somnade han om igen och vi vaknade kl 9. Kände att jag vill inte vara hemma idag utan bara strosa runt och kika lite i affärer. Sagt och gjort jag frågade Märtha om hon var sugen på en sväng till överby och det va hon så vi gjode oss iordning.
Påvägen för att hämta Märtha fick jag nys om ett par spacers till min bil, ( måste ha det för att sätta på sommar pjuksen på bilen) Så dom hämtade vi  på vägen tikk överby. Vi var v'l hemma vid halv  jag och Vincent andreas väntade på oss hemma då han kommit ifrån jobbet! :)
Igår kväll gjorde vi inte mycket gick och la oss tidigt för jag va rätt trött,  och Andreas lika så!


/
S




Vincent och "hans" ponny Mejra

2012-03-22
 10:26:03

Solen lyser -

Idag när vi gick upp lös solen som aldrig förr! Och det var redan 14 grader på altenen i SKUGGAN!! Och det ser inte ut som att det blåser lita mycket heller. Tänkte ta mig en sväng om med vagnen bort till shell se om min vän Märtha jobbar sedan ner till däckarna och fråga om pris på spacers. Så jag kan sätta på sommar däck på bilen.
En dusch ska hinnas med också och ett par tvättmaskiner idag med ska göras. :) Tvättade två igår och hoppas hinna med det idag med. Ska ställa ut den i det fina vädret trokar ju så mycket fortare sen luktar det ju ljuvligt:)

Beställde framkallning av kort i helgen som kom i tisdags, nästan 500kort! Och det va inte speciellt dyrt heller 320kr för alla dom fast hade 100kort gratis första gången på fujifilm. Kan verkligen rekomendera dom! Snabbt och super enkelt att beställa:)


/
S
2012-03-21
 15:12:03

Försäkringskassan -

Ringde till försäkringskassan nyss och fråga lite som jag tänkte jag tar upp här då det inte alltid är så lätt att förstå sig på dom!
Ringde dels för att Andreas har flyttat dagar till mig och jag såg inte att dom hade kommit in så fick ringa och fråga det! Men dom hade kommit in som tur va:)
Sen fråga jag även om hur man ska göra för att få behålla sin sjukpenning efter barnet fyllt 1år? Jo tydligen så är minimun att man måste ta ut 5dagar om man inte jobbar per vecka annars blir man av med det och får endast 180kr per dag! Jag som har 500+ vill ju inte direkt bli av med den! Så för att få behålla den så måste jag ta ut 5dagar eller jobba säg ex. Mån.tis.ons tar jag föräldrapenning och sedan jobbar jag tors.fre då klarar jag mig!
Så uppfattade jag att hon sa.
Man kan beskriva i korta dra att du ska " jobba" 5 dagar i veckan. För du "jobbar" ju när du är mammaledig!

Kan säga att försäkringskassan är som att läsa ett främmande språk ibland.


/
S
2012-03-21
 11:47:59

En onsdag utan -

Utan planer blev det. Skulle egentligen åkt till trollhättan idag men så blev det inte. Vi blir hemma och det va faktist lite skönt ska slänga i en eller ett par tvättar då tvättberget växer trots att jag tvättar typ 1 maskin om dagen :P haha
Konstigt det där!
Imorgon kommer Emelie och Rasmus hit en sväng! :) ska käka thai MUMS :)
Vincent tog 2st egna steg förut! LYCKA :) Haha det roliga var att han inte tänkte på det själv utan släppte bordet och gick till fotöljen, så nu är det verkligen nära! :)

Ne nu ner till tvättmaskinen!


/
S
2012-03-20
 10:14:42

Tisdag -

Mpste bara skriva Fy bubblan vilket humör mitt barn har!! Har aldrig varit med om make till unge med humör. Han är på allt som han inte får och när man säger till han så antignen blir han en "mask" och slänger sig bak när man ska lyfta bort han. Eller så blir han as förbannad och skriker och antigen slänger sig efter saken och ska ta den igen eller så attakerar han mig och ska bitas eller putta bort mig!
Å man blir så frustrerad i sånna lägen men vet att jag måste hålla masken och inte brusa upp förmycket!
Men hur lätt är det när detta sker minst 5 gånger om dagen?

Jaja det är väl en trots.

/
S


Vincent med sin kompis Casper :)
2012-03-19
 20:25:47

Glad -

Idag fick jag ett väldigt positivt samtal! :) Å hoppas det blir så!!!

Haha nu blev ni nyfikna! :P

Säger mer efter den 30mars!

/
S
2012-03-19
 17:36:18

Fräckis -

Ja här ska ni få en liten fräckis! :)

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.

"Ja visst, fråga på bara"

Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?"

Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar.

"Lökar?"

"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"

Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.

"Kan jag ställa en personlig fråga?
Mamma, hur många typer av penisar finns det?

Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.

"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran."

"Julgran?"

"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."


;)


/
S
2012-03-19
 09:45:59

Frukost -

Nu är furkosten intagen och jag sitter och funderar på vad jag ska pyssla med idag?
Är ju "ensamstående" mån-tors så är ju själv hela dagarna. Tänkte gå ut först en sävng men det blåser storm ute! Och är svint kallt. Får väl ta och städa vilket jag inte tycker är speciellt kul men behövligt. Fick en anledning till att dammsuga igår för Vincent når verkligen ALLT! Lägger upp en bil på busen.


/



Bilden talar ju för sig själv ;)
2012-03-18
 16:07:23

Tävling -

Idag var det Fellows första tävling! Min bästa kompis unghäst. Han är "bara" 4 år och skötte sig exemplariskt på tävlingen. Lung som en filbunke och accepterade allt bara. Snällare häst är svårt att hitta! :)

När det va klart där så åkte jag upp till Andreas som plockade isär v70 han krockade med och han är fortfarande där och grejar. Lillen var hos farmor på förmiddagen så åkte och hämtade han. Sedan tog vi affären på hemvägen för ikväll är det i vanligt ordning TACO söndag! :) Haha Vi har nästan tacos varenda vecka på söndag! Så sjukt gött och inte svårt att slänga ihop! :)
Vincent kryper runt här och blir förbannad över saken han inte når eller får tag i, Sötonge!


/
S



Nicole och Fellow
2012-03-17
 19:01:56

Torp -

Vi skulle ju åkt till maskin mässan idag men eftersom vädret va skit, kallt och jävligt och blåste så tog vi en sväng till torp istället.
Va bra för fick byta mina leggings som gick sönder första gången jag använde dom!!! Och så blev jag ett par byxor rikare :)

Ikväll blir det lungt! Kanske går någon film på teven och sedan chiliostbågar och givetvis coca cola! :)

Fick även köpt grejer till till min bil så jag slipper åka runt utan blinkers ser gött lodis ut! :P haha


/
S
2012-03-17
 08:43:03

Ridskolan -

Ja idag ska man till ridskolan i mellerud. Andreas lillasyster Nellie på 5 år ska rida och då ringde Vincents farmor och frågade ifall jag kunde åka med och hjälpa Nellie :) Och det kunde jag nu på förmiddagen sedan ska vi till uddevalla en sväng var någonn maskin mässa som Andreas ville till! Och jag vet att även lilleman tycker det är jätte roligt med allt med hjul och som låter! Det ska börjas i tid ;)

Igår var det lugnt på kvällen gjorde mat och Andreas åkte sedan iväg och grejade med en racebil hos en som heter Johan. Jag hade hyrt filmen The breaking down så såg den:) Va skit bra!! Väntar på part 2 nu! :)


/
S
2012-03-16
 14:35:26

Tippen -

Idag tyckte Vincent att vi skulle gå upp kl6:00 jag var som en zombi då han sovit lite dåligt några nätter. Sätte iallafall på barnkanalen och så fick han härja runt medans jag drog mig en stund. Vid 7 så kolla jag BB reprisen och då kom plutten uppkrypandes till mig och la sig bredvid och somnade, jag somnade jag med vi sov till kl 10:00! :) Det va skönt.
Sedan klädde vi på oss och gick ut och hjälpte Andreas med att lasta kärran full med skit som ska till tippen.
Jag fattar inte att man har så mycket skit som man har! Helt sjukt!
Men nu är det slängt och bortrensat, känns väldigt skönt.


Ikväll tänkte jag lyxa till det med hasselbackspotatis och fläskfile med tatziki :) Och givetsvis coca cola och chili ostbågar ( även kallade pillirumpar) ;) Haha

/
S
2012-03-15
 16:48:43

Sötonge -

Vincent fick i julklapp av Mikael och Flodin ett piano typ som spelar musik, det finns även en mikrofon på den. Har visat Vincent att om man pratar eller sjunger i den så låter det mer, men han har inte varit så intresserad av den! Men nyss så satt han och spela på den och helt plötsligt hör jag att han börjar prata i den. Haha Ja dom lär sig dom små liven allt eftersom:) ♥


/
S
2012-03-15
 10:31:23

Bättre -

Japp lillfisen är bättre idag ingen feber men på så sjukt dåligt humör är han. Kan inte fatta att han har ett sånt humör. Blir sur och arg för precis allt som han inte får ha eller göra och bara gör grinar och "tyck synd om mig". Det är sjukt jobbigt och det är ju i sådana lägen man måste hålla minen och tålamodet.

Idag ska jag göra en banankaka för bananerna är svarta så passar på och gör en sådan. Sen vid 15:00 kommer Märtha på en fika och senare ska vi till farmor på näl:(

Hör senare

/
S
2012-03-14
 18:03:46

Feber -

Skrev ju tidigare att Vincent har feber det konstiga är att hela dagen har han haft 37,0 grader max 37,2 grader men han är "febervarm" och glansig i ögonen. Tycker det är lite skumt eftersom tempen inte visar något?
Någon mer som varit med om det?

/
S
2012-03-14
 11:51:00

Sjukstuga -

Ja det har vi idag, lille skrutten har feber! :( Igår tyckte jag att han var lite varm men hade då endast 37,5 grader men fick en alvedon. Sov väl sådär hela natten han har mest rullat fram och tillbaka men vid kl6 så gick jag ner och hämtade välling,nyblöja,alvedon och termometern då han va som en spis när jag tog upp han. Smack så va febern 39,1 grader! Inte konstigt att han va varm. Så har fått alvedon igen och febern håller sig nere som tur är. Det som är typiskt är ju att jag skulle behöva till affären och handla lite och även köpa alvedon och pippetter med koksalt till han. Vill egentligen inte gå ut idag men får väl packa ner han i vagnen ordentlig när han sover och skynda sig upp.

Hoppas det släpper snart för man vill inte att ens barn ska vara sjuka! :(


Mammas hjärta ♥


/
S

2012-03-13
 17:38:12

Kiwi -

För några veckor sedan fick Vincent en kiwi som var mogen fast väldigt hård. Det resulterade i att han fick röda prickar runt hela munnen som små blåsor typ. :/ Tänkte då att nej är han allergisk emot det, han har ju ätit det förut.
Men så här om dagen fick han en kiwi som var "mjuk" och sådär söt och god provade en sked och väntade lite men inga röda prickar. Han fick då äta upp hela och fick inte en ända röd prick!
Min teori är att den första var för omogen för Vincent så den gav utslag medans den andra var mogen och inte gav utslag!

Min fråga vad tror ni? Det var bara 2 veckor emellan ätandet?

/
S


2012-03-13
 17:24:49

Paus -

Som sagt har haft paus härifrån! Vet inte äns ifall jag ska fortsätta har tappat lusten.
Men som sagt har varit fullt upp ett tag. Speciellt i helgen, kalas både lördag och söndag.
Idag har det varit babysim :) Lika skönt och roligt tycker Vincent! Dock har han varit väldigt grinig igår och idag, börjat gråta helt plötsligt, och är väldigt mammig. Tror det kan vara tänderna som spökar! Eller jag hoppas det så att det inte är någon förkylning på g.


/
S
2012-03-01
 18:48:31

Lugna puckar -

Ja nu är det lugna puckar! Är jätte trött efter denna dagen. Vet inte vad det är men har kännt mig allmänt trött hela dagen. Vi var nere och badade förut och det va lika skönt som vanligt.:)
På lördag ska vi antaglien åka och hämta "min bil" som jag ärft kan man säga efter morfar. Hoppas det så man kan se om det är något att ha! :) Men det tror jag nog!

Imorgon kankse man kan få gjort lite ute om det är fint väder som det varit idag! :)
Har även sått smultron plantor idag som jag hoppas att dom tar sig så man kan få smultron :)

/
S
2012-03-01
 14:17:32

Passa barn -

Japp det har jag gjort sen igår, då kom min lilla syster hit :) Hon har lov och då hade hon blivit lovad att hon inte ksulle behöva gå till fritids varje dag. Men så blev hennes mormor sjuk så då fick hon komma till mig lilla ida. Vi har varit ute på en liten promenad sedan till affären. Är så sjukt fint väder ute! Nu ska vi snart gå ner till badhuset och bada en liten sväng ska bli skönt och bara ligga och flyta runt lite! ;) haha


/
S