2012-02-27
 09:13:20

Längesedan -

Ja nu va det längesedan jag skrev! Har varit en lugnt helg fast ändå inte!
I fredags så bytte vi ju värme i huset till pellets. Så på kvällen åkte vi till bauhau och köpte en pall med pellets och en ny toalett också då vär nere står och fyller vatten hela tiden.

Lördag åt vi frukost och sedan ta på oss kläder och vidare för att hämta hö i högsäter. dom hade kor och hönor där vi hämtade höt så vi var in och kikade på dom Vincent sa inte ett ljud när vi kollade på kossorna, han bara studerade dom. :) Men när vi kom in till hönorna och tuppen började gala jösses vad han började grina! Haha såg så roligt ut för då kom "surläppen" fram och jag lovar den var långt ner också! :) så vi gick därifrån ganska snabbt.
Sedan upp och lasta av det, hem och duscha byta kläder och vidare till thn för att köpa kläder till Vincent eftersom att alla hans 74stl börjar bli lite korta i ärmarna. Byxor kan han fortfarande ha. Stor handlade mat och blöjor på ica maxi, så mkt billigare! Andreas skulle egentligen bytt till sig någon grej till bilen men klubb huvudet som han skulle byta med hade ju inte sagt hela sanningen om grejen så det blev avblåst.

Igår så vaknade fisen kl 6:20= zombimamma eftersom han sovit piss denna veckan! Så hans pappa gick snällt upp så jag fick sova 2H till, det uppskattades! Sedan kom svärmor m. familj på fika. Hade även ring om dom kunde ta med motorsågen då vinbärsbuskarna skulle sågas ner! ( vildvuxna fula buskar) Och ja dom kommer växa upp. :)
Det hela slutade med att vi plockade bort en hög med massa grenar som låg på tomten sedan började vi rensa upp i häcken mellean grannen, för fy FAN vad den ser ut! Men får ta resten nästa vecka då tiden rann iväg.


Detta har vi sysslat med i helgen därför det blivit lite dåligt med inlägg!


/
S



Vincent ballade ur när han fick paket i julas resulterade i denna bild:)



LÄMNA EN KOMMENTAR :):

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: